web analytics

«Scott Holiday (gitaristen):
“The end result speaks for itself.
The final mixes are very warm and well balanced ..a feeling of being in the room right next to us.
We believe it came out pretty darn nice…”

Scott Holiday, Rival Sons, September 2014

Fra inner-sleeve, VinylSingle, Rival Sons, Record Store Day utgivelsen 2015. Min markering det i rødt...

Rival Sons gav ut låta ‘Long as I can see the light’ på vinyl single til Record Store Day 2015. Fra inner-sleeve, VinylSingle, Rival Sons, Record Store Day utgivelsen 2015.
Min markering det i rødt…

RivalSonsRecordStoreDay2015VinylSingle

OG, på dobbelt-cd’en de gav ut høsten 2015, så hadde jeg mikset tre av låtene! 🙂

Jeg fikk signert cd i posten da det nærmet seg jul 🙂

SignertRivalSonsCD

Sjekk låtene på Spotify, spor 13, 14 og 15 er tatt opp og mikset av meg:

«NFL-produksjoner leverer tjenester av høy kvalitet, fra behandligen jeg fikk som klient til det ferdige produktet var klart. Da han mikset og mastret albumet mitt tilførte han enestående lyddesign og smarte miksevalg i en moderne innpakning. Det er veldig spennende å jobbe med en lydkunstner som er up to date på hva som beveger seg av trender i de største musikkmarkedene, samtidig som han har en evnen til å forstå hvor man vil med sitt artistiske uttrykk. Jobbingen foregikk på en inspirerende og priseffektiv måte som fikk ut det beste av hver lyd, hvert spor og hver låt.

Jeg vil på det sterkeste anbefale alle å benytte NFL-produksjoner til miksing og mastring.»

Simen Rem, september 2016

Her er lenke til Simen Rem albumet på Spotify: https://play.spotify.com/album/0omFVjrRYRCkToJbklhgjJ

Det fikk terningkast 5 i Norsk på Norsk på NRK: https://radio.nrk.no/serie/norsk-paa-norsk/dmpa16002216/28-05-2016#t=23m58s

«Det var en særdeles hyggelig opplevelse å samarbeide med Njål når vi skulle mikse vår nyeste singel “Krigen”. Alt gikk på skinner fra første samtale og Njål tok seg god tid med å komme fram til hva vi ville ha. Det at Njål var så interessert i prosjektet gjorde at vi følte oss veldig godt ivaretatt. Låta ble løftet til nye høyder og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Det er tydelig at Njål behandler sine prosjekter med stor respekt. Takk!.»

Amnestiet, desember 2013

Videoen av sanger er på Youtube på følgende lenke:http://www.youtube.com/watch?v=jxEFMTbSgiw

«Vi var veldig fornøyde med både første miks vi fikk fra Njål, og samtidig hvor enkelt det var i ettertid å gjøre små justeringer via live-streaming.

Det var enkelt å sette opp streaming-session, og det var enkelt og raskt å kommunisere tvers over landet via chat. I løpet av en kort time var miksen perfekt for alle. Med Njål’s ører for frekvenser var miksen også i realiteten ferdig mastret.
Vi fant ikke noe ekstra vi kunne tilføre i mastringen som ikke allerede var gjort.
Det er deilig å kunne levere og motta alt rent digitalt via nettet, og vi kunne i realiteten sittet hvor som helst i verden og samarbeidet med Njål.
Takk for meget godt arbeid, Njål.
Du har førsteretten på alle kommende mikser med mine forskjellige prosjekter.»

Roy Botten (The Men They Couldn’t Shave, Grenseland, Rolling Thunder Norway, Rundbrenner Records etc), 16 Oktober 2013

Jeg mikset og mastret et album for Reloaded Norway, som vant LA Critics Album of the Year Award 2018:

Forty best albums of 2018

Jeg har også mikset og mastret blueslegender som Pinetop Perkins, David ‘Honeyboy’ Edwards, Snooky Pryor, Mel Brown (fra eldre tape-opptak, for samle-album).
Her er spotify-lenke til albumet jeg mikset og mastret med nevnte legender: https://play.spotify.com/album/24QC9GtPZtzK5dMNMlublY

njal-nrk-honeyboy
For stilarter jeg gjør for miksing: Rock, pop, blues, vise, folk, RnB og liknende.

Miksing

Pris: kr 3200.- pluss mva (kr 4000.- ink mva)
Per sang for miksing, for sanger med ikke så veldig mange spor
(vanligvis 24 eller mindre, ta kontakt om din sang har flere for å sjekke om det går innenfor samme pris, om ikke kan du få pristilbud fra meg eller bruke ‘Ekte Online Miksing’-pakken, under her)

Inkluderer 1 runde med forandringer, i live-session opp til 1 time — live streaming av lyd fra miksestudioet mitt direkte til ditt utstyr.

(Prisforbehold dersom det er sanger som trenger spesielt mye tid til redigering, ta kontakt for tilbud om din sang trenger det)

Ekte Online-Miksing

Til timepris, pluss oppstartpris: kr 1920.- pluss mva (kr 2400.- ink mva)
For miksing av sanger med mange spor og for dem som liker å ha full kontroll på retningen og alle detaljer, med online-jobbing til timepris, slik at du kan dirigere og styre alt nøyaktig i den retning du selv ønsker at låta skal ta. Her er det litt større sjanser for å stille seg vekk også, så det må påregnes mastering i tillegg på denne mikse-typen.
Oppstartsprisen betales på forhånd her, timeprisen blir fakturert etterskuddsvis i bolker, om det går over tid.
Jeg gjør første oppsett og strukturering av miksesessionen og første del av miksen, så går vi rett til en online-session der jeg strømmer lyd direkte fra studioet mitt til en egen side med stereo lyd, og innebygd chat (vi kan også synce oss opp over telefonen, men det er ofte kjappere og bedre med chat, da kan flere fra flere steder være med i diskusjonen, samt at lyden ikke får ‘internett-ekko’ effekt.

Miksing av vokal til stereobacking-spor
(f.eks rap til beats, eller vokal til komp)

Pris: Kr 1 760.- pluss mva (kr 2 200.- ink mva) per sang for miksing

Inkluderer 1 runde med forandringer, i live-session opp til 1 time— live streaming av lyd fra miksestudioet mitt direkte til ditt utstyr.

—-
For mikstypene (bortsett fra ‘Ekte Online-Miksing’ gjelder følgende:
  • Gjelder for sanger med ‘vanlig’ antall spor og lengde og redigeringsarbeide (send forespørsel om du har noe som ligger utenfor det vanlige)
  • Send meg filene for låta, og en epost der du forklarer hva du er ute etter, send gjerne med 1 stk referanse-lenke, kun til en sang (og skriv i eposten hvor mange filer det er du sender, slik at jeg kan vite at alle har blitt med og kommet fram, fint om du bruker vanlige standard engelsk i filnavnene).
  • Jeg gir beskjed om når jeg kan ha v1 av miksen klar, og lager og sender den til avtalt tid.
  • Skriv og send en liste til meg med de forandringene du ønsker
  • Vi avtaler tid for en online-live-session med lyd i real-time streamet fra studioet mitt, og vi gjør de siste fin-justeringene
  • Real-time streamingen fra studioet mitt virker med de fleste datamaskiner: Mac, PC, Android, iPad, iPhone
  • Justeringssession i live-session opp til 1 time er inkludert i prisen.
    For endringer utover den første sessionen med endringer, og opp til 1 time, så gjøres det som også som online session og på timebetaling
  • Jeg mikser med den ferdige lyden som mål, så for en og en sang kan du se på låta som ferdig masteret – altså – ingen grunn til å kjøpe mastering i tillegg.
—-
Sjekk kundeutgivelser-siden for eksempler på arbeid jeg har gjort.

Har du lyst til å teste ut livesession?

Ta kontakt så skal jeg vise fram til deg!